yö

Elokuussa tapahtuu – melonnan merkeissä!

Kiitos Ylävesien Yö – tapahtumaan sekä elokuun kuutamomelontoihin osallistuneille!

Nyt perjantaina 31.8. Ylävesien Yö – tapahtuma! Ylävesien Yössä erilaisia kulttuurin ja liikunnan pop up -tapahtumia ja -esityksiä ympäri Ähtäriä. VesiVaeltajat myös mukana kajakkien pop-up-vuokrauksen merkeissä Kunnan/Sahanrannassa!  – VesiVaeltajat paikalla klo 16-20
– vuokra 5 €/ 30min./ kajakki. Hinta sis. kajakin, mela, melontaliivit, aukkopeite sekä opastuksen maissa välineiden käyttöön. Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla! Myynnissä myös “VesiVaeltajat” -postikortteja sekä “Melonnan perusteet” -opaskirjasia. Tervetuloa! p. 040-5452913

Elokuussa viitenä kuutamoiltana 24.- 28.8. opastetut kuutamomelonnat. Alkaen klo 20.30. Retkien kokonaiskesto n. 2-3 tuntia, hieman kohteesta johtuen. Taukoa laavulla/tulipaikalla omin eväin. Tarvittaessa tehdään tulet! Retkille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta. Täydenkuun ilta, joka on nyt 99,7% on 26.8. 
p. 040-5452913 Tervetuloa!