Vesillä on väljää – VesiVaeltajat avoinna!

Melontakausi 2020 on alkanut! Vuokraamme kajakkeja sekä järjestämme opastettuja retkiä 24/7 nyt vapusta syyskuun loppuun. Lokakuussa olemme avoinna tuttuun tapaan perjantai – sunnuntai. Kesäkuusta alkaen on luvassa myös ilta- sekä yömelontoja aiempien vuosien tapaan.

Tämänhetkinen normaalista poikkeva tilanne vaikuttaa VesiVaeltajien toimintaan sen verran, että perinteisiä toukokuun “iltamelontoja” ei tämän hetken (30.4.) tilanteen mukaan nyt kuitenkaan järjestetä, vaikka VesiVaeltajien toiminta-alueen kunnissa virustilanne on ollut rauhallinen. Nämä iltamelonnat ovat olleet ns. avoimia retkiä, joille on voinut osallistua keskenään vieraita melojia. Mutta huom! Opastettuja retkiä tehdään tilauksesta keskenään tuttujen melojien kesken, max 7 hengen ryhmiin saakka. Kustannukseltaan nämä tilauksesta melottavat retket eivät poikkea “iltamelontojen” hinnoista.

Kajakkien vuokraus toimii normaalisti nyt heti vapusta alkaen. Kajakit ym. varusteet pestään/puhdistetaan joka käytön jälkeen, kuten menneinä vuosinakin on tehty. Ohessa vielä lainaus THL:n sivuilta “Pintojen osuus viruksen leviämisessä ei nykytiedon mukaan ole merkittävä. Koronavirukset ovat rakenteeltaan sellaisia, että ne eivät säily tartuttavina pinnoilla pitkään, etenkään vaihtelevissa lämpötiloissa. Pintojen, elintarvikkeiden tai tavaroiden välityksellä tapahtuvia tartuntoja ei ole toistaiseksi havaittu.”

Joten ei muuta kuin; Tervetuloa melomaan! p. 040-5452913