VesiVaeltajien heinäkuun iltamelonnat sekä Visit Ähtäri-verkkokaupan melontaretket!

Myös heinäkuulla illanvirkuille iltamelonnat! Alkaen maanantaina 6.7. klo 20.oo jatkuen seuraavasti; torstai 9.7. klo 20.oo, tiistai 14.7. klo 20.oo, tiistai 21.7. klo 19.oo ja torstai 30.7. klo 20.oo. Melotaan vaihtelevilla järvikohteilla. Retkien kokonaiskesto 2-3 tuntia, hieman kohteesta johtuen. Taukoa laavulla/tulipaikalla omin eväin. Tulet tehdään metsäpalovaroitus huomioiden. Retkelle osallistuminen ei vaadi suurempaa kajakkimelontakokemusta. Ryhmäkoko max 7 hlöä, eli paikkoja rajoitetusti, alarajaa ei ole. Myös näiden retkien hinta on sama kuin muissakin opastetuissa retkissä. Muutokset melontakalenteriin toki mahdollisia, jo säävarauksenkin puolesta. Tiedustelut p. 040-5452913 Tervetuloa melomaan!

Huom! Ja edelleen VesiVaeltajien iltamelontoja myös myynnissä Visit Ähtäri -verkkokaupassa! Näitä retkiä melotaan koko kesän ajan ( myös heinä-elokuussa) keskiviikkoisin. Melontakohteena on Hankavesi-järvi. Myös näistä retkistä voi ennen ostopäätöksen tekoa kysyä lisää. p.040-5452913 Tervetuloa!