Elokuun melontatapahtumia!

Perjantaina 28.8. Ylävesien Yö  Vol. 3 – tapahtuma! Ylävesien Yössä erilaisia kulttuurin ja liikunnan pop up -tapahtumia ja -esityksiä ympäri Ähtäriä. VesiVaeltajat myös mukana viime vuotiseen tapaan kajakkien pop-up-vuokrauksen merkeissä Kunnan/Sahanrannassa!  – VesiVaeltajat paikalla klo 17-20 – vuokra 5 €/ 30min./ kajakki. Hinta sis. kajakin, mela, melontaliivit, aukkopeite sekä opastuksen maissa välineiden käyttöön. Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla!

Myynnissä myös “VesiVaeltajat” -postikortteja sekä “Melonnan perusteet” -opaskirjasia. Tervetuloa! p. 040-5452913

Elokuun lopulla Suomen Luonnon päivä 29.8. Arpaisilla! VesiVaeltajien osalta melontaretkiä Iso Koirajärvellä. Päivän aikana retket klo 11.oo, klo 13.oo ja klo 14.3o, kesto n. 90 min. Retken hinta 33 e/ hlö sis. kajakin ja melan lisäksi aukkopeite, melontaliivi sekä opastus maissa että vesillä. Retket melotaan Rainbow Oasis- kajakeilla. Paikkoja rajoitetusti, ennakkoilmoittautuminen välttämätön. Säävaraus. Tervetuloa viettämään Suomen Luonnon päivää! p. 040-5452913

*****     *****     *****

Elokuulla myös VesiVaeltajien iltamelontoja! Jatkuen tiistaina 18.8. klo 18.oo seuraava torstaina 20.8. klo 18.oo sekä keskiviikkona 26.8. klo 18.oo.  Melotaan vaihtelevilla järvikohteilla. Retkien kokonaiskesto 2-3 tuntia, hieman kohteesta johtuen. Taukoa laavulla/tulipaikalla omin eväin. Tulet tehdään metsäpalovaroitus huomioiden. Retkelle osallistuminen ei vaadi suurempaa kajakkimelontakokemusta. Ryhmäkoko max 7 hlöä, eli paikkoja rajoitetusti, alarajaa ei ole. Myös näiden retkien hinta on sama kuin muissakin opastetuissa retkissä. Muutokset melontakalenteriin toki mahdollisia, jo säävarauksenkin puolesta. Tiedustelut p. 040-5452913 Tervetuloa melomaan!

Elokuun aloittaa heti sunnuntai-iltana 2.8. klo 21.oo sekä maanantaina 3.8. klo 21.oo opastetut kuutamomelonnat. Retkien kokonaiskesto n. 2-2½ tuntia, hieman kohteesta johtuen. Taukoa laavulla/tulipaikalla omin eväin. Tarvittaessa tehdään tulet! Retkille osallistuminen ei vaadi suurenpaa melontakokemusta.  Tervetuloa! p. 040-5452913