yö

Elokuun melontatapahtumia!

Elokuun aloittaa heti sunnuntai-iltana 2.8. klo 21.oo sekä maanantaina 3.8. klo 21.oo opastetut kuutamomelonnat. Retkien kokonaiskesto n. 2-2½ tuntia, hieman kohteesta johtuen. Taukoa laavulla/tulipaikalla omin eväin. Tarvittaessa tehdään tulet! Retkille osallistuminen ei vaadi suurenpaa melontakokemusta.  Tervetuloa! p. 040-5452913

Perjantaina 28.8. Ylävesien Yö  Vol. 3 – tapahtuma! Ylävesien Yössä erilaisia kulttuurin ja liikunnan pop up -tapahtumia ja -esityksiä ympäri Ähtäriä. VesiVaeltajat myös mukana viime vuotiseen tapaan kajakkien pop-up-vuokrauksen merkeissä Kunnan/Sahanrannassa!  – VesiVaeltajat paikalla klo 17-20 – vuokra 5 €/ 30min./ kajakki. Hinta sis. kajakin, mela, melontaliivit, aukkopeite sekä opastuksen maissa välineiden käyttöön. Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla!

Myynnissä myös “VesiVaeltajat” -postikortteja sekä “Melonnan perusteet” -opaskirjasia. Tervetuloa! p. 040-5452913

Elokuun lopulla tulossa myös Suomen Luonnon Päivä 29.8. Luvassa pieniä melontaretkiä viime vuotiseen tapaan Iso Koirajärvellä! Aikataulut varmistuvat myöhemmin.