Syksy saapui, jo vaihtui lokakuu – kajakkimelonta jatkuu…

Nyt lokakuulla VesiVaeltajat avoinna perjantai – sunnuntai 1.11. saakka!

Jo tuttuun tapaan: VesiVaeltajat avoinna syyskuussa joka päivä klo 9-21. Huom! Viikolla 40 (28.9. – 4.10.) olemme vielä avoinna joka päivä!

Sekä nyt alkavana syyskuun jokaisen lauantaina, alkaen 5.9. klo 16.oo VesiVaeltajien ruskamelonnat Hankavesi-järvellä. Säiden salliessa melomme Hankasaaren ympäri. Lähtöpaikka on saunaravintola Kiulun välittömästä läheisyydessä. Retken jälkeen ehdit loistavasti nauttia Kiulun sauna- sekä ravintolatarjonnasta! Melontaretkelle osallistuminen ei vaadi suurempaa kajakkimelontakokemusta. Ryhmäkoko max 7 hlöä, eli paikkoja rajoitetusti, alarajaa ei ole. Myös näiden retkien hinta on sama kuin muissakin opastetuissa retkissä. Säävaraus. Tiedustelut p. 040-5452913 Tervetuloa melomaan!

P.S. Ja mikäli Ouluvedellä mielit meloa, ethän unohda Vanha Pappila Hetkeä!