Kesäkuun iltamelonnat sekä VisitÄhtäri verkkokaupan melontaretket – jatkoa seuraa!

Nyt kesäkuussa illanvirkuille ilta-yömelonnat Ähtärin lähivesillä! Alkaen tiistaina 1.6 klo 19.oo jatkuen seuraavasti: torstai 3.6. klo 19.oo, keskiviikko 9.6. klo 20.oo, keskiviikko 16.6. klo 20.oo, sekä tiistai 22.6 klo 21.oo Ja vielä tiistaina 29.6. klo 21.oo. Retkien kokonaiskesto 2-3 tuntia, hieman kohteesta johtuen. Taukoa laavulla/tulipaikalla omin eväin. Retkelle osallistuminen ei vaadi suurempaa kajakkimelontakokemusta. Ryhmäkoko max 7 hlöä, eli paikkoja rajoitetusti, alarajaa ei ole. Näiden melontojen lähtöaikoja voidaan toki tarvittessa säätää asiakkaan toiveen mukaan, mikäli retkelle lähtijät ovat keskenään samaa seuruetta. Muutokset melontakalenteriin aina mahdollisia, jo säävarauksenkin puolesta. Tiedustelut p. 040-5452913 Tervetuloa melomaan!

*****     *****     *****

VesiVaeltajien iltamelontoja myös myynnissä Visit Ähtäri -verkkokaupassa! Näitä retkiä melotaan 10.6. alkaen koko kesän ajan, myös heinä-elokuulla keskiviikkoisin! (Viimeinen verkkokaupasta ostettavissa oleva melonta 11.8. Päivitä sivu tarvittaessa) Melontakohteena on Hankavesi-järvi. Myös näistä retkistä voi ennen ostopäätöksen tekoa kysyä lisää. p.040-5452913 Tervetuloa!