VesiVaeltajien iltamelonnat jatkuvat! Retkiä myös Visit Ähtäri -verkkokaupassa!

Myös heinäkuulla iltamelonnat illanvirkuille! Alkaen maanantaina 5.7. klo 21.oo jatkuen seuraavasti; torstai 8.7. klo 21.oo, tiistai 13.7. klo 21.oo, maanantai 19.7. klo 20.oo ja torstai 29.7. klo 20.oo. Melotaan vaihtelevilla järvikohteilla. Retkien kokonaiskesto 2-3 tuntia, hieman kohteesta johtuen. Taukoa laavulla/tulipaikalla omin eväin. Tulet tehdään metsäpalovaroitus huomioiden. Retkelle osallistuminen ei vaadi suurempaa kajakkimelontakokemusta. Ryhmäkoko max 7 hlöä, eli paikkoja rajoitetusti, alarajaa ei ole. Myös näiden retkien hinta on sama kuin muissakin opastetuissa retkissä. Muutokset melontakalenteriin toki mahdollisia, jo säävarauksenkin puolesta. Tiedustelut p. 040-5452913 Tervetuloa melomaan!

Huom! Ja edelleen VesiVaeltajien iltamelontoja myös myynnissä Visit Ähtäri -verkkokaupassa! Näitä retkiä melotaan koko kesän ajan keskiviikkoisin, viimeinen verkkokaupan kautta ostettavissa oleva retki on 11.8. klo 19.oo (Päivitä sivu tarvittaessa ja klikkaa kalenterin haluttua päivää). Melontakohteena on Hankavesi-järvi. Myös näistä retkistä voi ennen ostopäätöksen tekoa kysyä lisää. p.040-5452913 Tervetuloa!