Myös elokuulla melotaan – sekä illalla että kuutamolla!

Elokuun menneet:

Elokuun lopulla Suomen Luonnon päivä 28.8. ! VesiVaeltajien opastettu melontaretki Pihlajavedellä, kestoltaan noin 4-5 tuntia. Lähtö kellon 10.oo. Retken hinta 45 e/ hlö sis. kajakin ja melan lisäksi aukkopeiteen, melontaliivin sekä opastuksen maissa että vesillä. Retki melotaan Rainbow Oasis- kajakeilla. Paikkoja rajoitetusti, ennakkoilmoittautuminen välttämätön. Säävaraus. Tervetuloa viettämään Suomen Luonnon päivää! p. 040-5452913

Myös elokuulla VesiVaeltajien iltamelontoja! Alkaen torstaina 5.8. klo 19.oo seuraava torstaina 12.8. klo 19.oo sekä keskiviikkona 18.8. klo 19.oo ja vielä torstaina 26.8. klo 18.oo. Melotaan vaihtelevilla järvikohteilla. Retkien kokonaiskesto 2-3 tuntia, hieman kohteesta johtuen. Taukoa laavulla/tulipaikalla omin eväin. Tulet tehdään metsäpalovaroitus huomioiden. Retkelle osallistuminen ei vaadi sen suurempaa kajakkimelontakokemusta. Ryhmäkoko max 7 hlöä, eli paikkoja rajoitetusti, alarajaa ei ole. Myös näiden retkien hinta on sama kuin muissakin opastetuissa retkissä. Muutokset toki mahdollisia, jo säävarauksenkin puolesta. Tiedustelut p. 040-5452913 Tervetuloa melomaan!

Elokuun kuutamomelonnat heti jatkoksi lauantai-iltana 21.8. klo 20.3o sekä sunnuntaina 22.8 sekä tiistai-iltana 24.8. samaan aikaan. Retkien kokonaiskesto n. 2-3 tuntia, hieman kohteesta johtuen. Taukoa laavulla/tulipaikalla omin eväin. Tehdään tulet metsäpalovaroitus huomioiden! Retkille osallistuminen ei vaadi suurenpaa melontakokemusta. Josko taivaankappale lunan suhde pilviin olisi kohdillaan!  Tervetuloa! p. 040-5452913

Perjantaina 20.8. Ylävesien Yö  Vol. 4 – tapahtuma! Ylävesien Yössä erilaisia kulttuurin ja liikunnan pop up -tapahtumia ja -esityksiä ympäri Ähtäriä. VesiVaeltajat myös mukana jo neljännen kerran kajakkien pop-up-vuokrauksen merkeissä Kunnan/Sahanrannassa!  – VesiVaeltajat paikalla klo 17-20 – vuokra 5 €/ 30min./ kajakki. Hinta sis. kajakin, mela, melontaliivit, aukkopeite sekä lyhyt opastus maissa välineiden käyttöön. Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla! Myynnissä myös “VesiVaeltajat” -postikortteja sekä “Melonnan perusteet” -opaskirjasia. Tervetuloa! p. 040-5452913

Huom! VesiVaeltajien iltamelontoja myös myynnissä Visit Ähtäri -verkkokaupassa! Nyt elokuulla vielä retket kahtena keskiviikkona 4.8. ja 11.8. klo 19.oo (Päivitä sivu tarvittaessa ja klikkaa kalenterin haluttua päivää). Melontakohteena on Hankavesi-järvi. Myös näistä retkistä voi ennen ostopäätöksen tekoa kysyä lisää. p.040-5452913 Tervetuloa!