OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jo pian syksy saapuu – mutta kajakkimelonta jatkuu!

Jo tuttuun tapaan: VesiVaeltajat avoinna syyskuun jokaisena päivänä sekä aina sunnuntai 3.10.2021 saakka klo 9.00- 21.00 ! (Lokakuussa pe-su.)

Kajakkien vuokraus jatkuu totuttuun tapaan sekä nyt alkavana syyskuun jokaisen neljänä lauantaina, alkaen 4.9. klo 16.oo VesiVaeltajien ruskamelonnat Hankavesi-järvellä. Säiden salliessa melomme Hankasaaren ympäri. Lähtöpaikka on saunaravintola Kiulun läheisyydessä. Retken jälkeen ehdit loistavasti nauttia Kiulun sauna- sekä ravintolatarjonnasta! Melontaretkelle osallistuminen ei vaadi suurempaa kajakkimelontakokemusta. Ryhmäkoko max 7 hlöä, eli paikkoja rajoitetusti, alarajaa ei ole. Myös näiden retkien hinta on sama kuin muissakin opastetuissa retkissä. Säävaraus. Tiedustelut p. 040-5452913 Tervetuloa melomaan!

P.S. Ja mikäli Ouluvedellä mielit meloa, ethän unohda Vanha Pappila Hetkeä!