VesiVaeltajat avoinna!

 

EDIT. 11.5. 2022 Jäät ovat pääosin sulaneet, joten melonta onnistuu lähes joka järvellä! Osin Ähtärinjärveä seilaa vielä isompaa jäätä, mutta eteläosa on myös täysin jäätön!

Vappu 2022 saapui ja sen myötä alkoi jälleen VesiVaeltajien uusi melontakausi! Tänä keväänä on kevät hieman myöhässä jo totutusta aikataulusta suhteessa vesistöjen jäiden lähtöön. Pääosin järvissä on nyt vielä (30.4.) jääpeite, mutta Ähtärinreitin vesistöistä joki-järvi-osuutta on jo reilusti jäistä vapaana. Joten melominen kyllä jo onnistuu! Otsikkokuvakin napattu nyt huhtikuulta.

Alkaneena toukokuuna kajakkien vuokraus toimii kuten aiemmin eli kajakit toimitetaan haluttuun kohteeseen teidän toivomana ajankohtana. Emme ole siis yhteen kohteeseen sidottuna. VesiVaeltajien opastetut iltamelonnat alkavat myöhemmin noin touko-kesäkuun taitteessa. Opastettuja melontaretkiä tehdään nyt toukokuulla toki tilauksesta asiakkaan toivomassa kohteessa!

Joten Tervetuloa melomaan!

P.S. Suomenselän Samoilijoiden iltamelonnat alkavat kesäkuun viikolla 23.