yö

Elokuun ilta- ja kuutamomelonnat sekä pop-up!

 
19.8.2022 Ylävesien Yö! VesiVaeltajat mukana sahanrannassa pop-up kajakkivuokrauksen merkeissä, jo viidettä kertaa, klo 17.oo-20.oo! Tervetuloa!
 
Myös elokuulla VesiVaeltajien iltamelontoja, nyt keskiviikkoisin! Alkaen keskiviikkona 3.8. klo 19.oo seuraava 10.8. klo 19.oo sekä 17.8. klo 19.oo ja vielä keskiviikkona 24.8. klo 18.oo. Melotaan vaihtelevilla järvikohteilla. Retkien kokonaiskesto 2-3 tuntia, hieman kohteesta johtuen. Taukoa laavulla/tulipaikalla omin eväin. Tulet tehdään metsäpalovaroitus huomioiden. Retkille osallistuminen ei vaadi sen suurempaa kajakkimelontakokemusta. Ryhmäkoko max 7 hlöä, eli paikkoja rajoitetusti, alarajaa ei ole. Myös näiden retkien hinta on sama kuin muissakin opastetuissa retkissä. Muutokset toki mahdollisia, jo säävarauksenkin puolesta. Tiedustelut p. 040-5452913 Tervetuloa melomaan!
 
Myös Suomen Luonnon Päivän -melonta 27.8.2022 Keuruun Pihlajavedellä, kesto noin 4-5 tuntia 45 € / hlö sis. kajakin, tarvittavat melontavälineet opastuksen maissa että vesillä! Lähde mukaan!
 
Elokuun kuutamomelonnat viikon 32 viikonloppuna! Vesille lähdetään pe 12.8. sekä heti lauantaina sekä sunnuntaina kello 21.oo eli kolmena iltana samaan aikaan. Retken kokonaiskesto n. 2-3 tuntia. Tauko laavulla omin eväin. Tehdään tulet metsäpalovaroitus huomioiden! Retkelle osallistuminen ei vaadi suurempaa melontakokemusta. Mikäli pilvet vain sallivat, saamme nauttia täydenkuun loisteesta! Tervetuloa! p. 040-5452913