Syksy saapuu, kajakkimelonta jatkuu!

 
Edit. 2.10.2022 Nyt lokakuussa VesiVaeltajat avoinna pe-su!
 
Jo tuttuun tapaan: VesiVaeltajat avoinna kohta alkavana syyskuun jokaisena päivänä sekä aina sunnuntai 2.10.2022 saakka klo 9.00- 21.00 !
Kajakkien vuokraus jatkuu siis totuttuun tapaan! Sekä, alkavana syyskuun jokaisen neljänä lauantaina, alkaen 3.9. klo 11.oo VesiVaeltajien ruskamelonnat Hankavesi-järvellä. Säiden salliessa melomme Hankasaaren ympäri, retkieväät nautitaan Hankasaaren laavulla. Lähtöpaikka on saunaravintola Kiulun läheisyydessä oleva veneidenlaskupaikka, Karhunkierros 167. Melontaretkelle osallistuminen ei vaadi suurempaa kajakkimelontakokemusta. Ryhmäkoko max 7 hlöä, eli paikkoja rajoitetusti, alarajaa ei ole. Myös näiden retkien hinta on sama kuin muissakin opastetuissa retkissä. Säävaraus. Tiedustelut p. 040-5452913 Tervetuloa melomaan!