3418

Opastetut retket

Opastetut melontaretket 1-7 hengen ryhmille

Lähde opastetulle retkelle! Opastettujen retkien kestot 2 tunnista ylöspäin tai niin pitkiä kuin vettä riittää…ympyräreittejä tai yhdensuuntaisia. Lähiretkiä voimme tehdä Ähtärin kauniilla vesillä. Pidempikestoisia Keuruun tai Virtain upeilla saaristoisilla vesistöillä.

Kajakkimme on varustettu vesitiiviillä pakkaustiloilla ja varavarusteille on lisäksi 12 litran kuivapussi. Varustus: säänmukainen, päähine, keveät jalkineet sekä housut. Melontaretkillä kannattaa varautua pieneen kastumiseen, sateella kenties enempäänkin.

Opastetut melontaretket olisi hyvä varata viimeistään noin 3 vrk ennen retkipäivää. Retkien hinnat alkaen 35 € / hlö / n. 2-3 tunnin retki. Tämä opastettujen retkien hinta sisältää retkiopastuksen sekä välineiden vuokran. Omat eväät. Maksutapa käteinen, MobilePay tai tilisiirto pankkiin, jollei muusta sovita.

Opastettujen retkien varaukset ovat sitovia varaustavasta riippumatta. Sitova varaus on tehty, kun alustava varauksesi on vahvistettu. Voit peruuttaa varauksesi 12 tuntia ennen sovittua lähtöaikaa. Alle 12 tuntia ennen lähtöaikaa tehdyistä peruutuksista / peruuttamatta jätetystä varauksesta veloitamme täyden hinnan. Poikkeuksena ovat ukkonen ja muut (luonnon) olosuhteet, sekä äkillinen sairastuminen, joiden aikana ei ole turvallista lähteä vesille.

Suosittelemme osallistujille vapaa-ajan tapaturmavakuutusta. Retkille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa melontakokemusta, 13-17v. huoltajan suostumuksella.

Voit siis varata opastetun retken haluamallesi vesistölle, sinulle sopivaan ajankohtaan!

Käytämme opastetuilla retkillä ensisijaisesti Rainbow Oasis- kajakkeja. Rainbow Oasis -kajakit ovat helppokäyttöisiä peruskajakkeja. Parhaimmillaan päiväretkeilyyn, mutta kompaktien retkeilyvarusteiden kera myös viikonloppuretkeilyyn. Varustuksena 4-pistejalkatuet, etu- ja takapakkausluukut, laipiot. Tukeva ja suuntavakaa. Melojan koko: S-XL. Huom! Kajakkiyksiköt soveltuvat henkilölle, jonka minimipituus on noin 140 cm.

Tiedustelut sekä opastettujen retkien varaukset voit tehdä tästä linkistä. Tai ottaa muutoin yhteyttä. Kiitos varauksestasi!

8 henkilön tai suuremmat ryhmät, ohjattu melonta / melontaan tutustuminen,  oheisohjelmana muun aktiiviteetin yhteydessä. Kesto voisi olla esim. alk. 45min – 1 tunti/ ryhmä. Kustannus katsotaan tapauskohtaisesti.

Toimimme mm. näiden kuntien ja kylien alueella: Ähtäri, Alastaipale, Alajärvi, Alavus, Haapamäki, Karstula, Keuruu, Killinkoski, Kuortane, Kotala, Lehtimäki, Liedenpohja, Multia, Myllymäki, Ohtola, Pihlajavesi, Pohjaslahti, Pylkönmäki, Soini, Suninsalmi, Tuuri, Töysä, Virrat, Visuvesi

************************************************
VesiVaeltajat – retkiä luonnossa
Tapio Koskela posti(at)vesivaeltajat.fi 040-5452913 / klo 9.00-21.00