Uutiset

VesiVaeltajien iltamelonnat jatkuvat!

Myös heinäkuulla iltamelonnat illanvirkuille! Alkaen maanantaina 4.7. klo 21.oo jatkuen seuraavasti; torstai 7.7. klo 21.oo, keskiviikko 13.7. klo 21.oo, tiistai 19.7. klo 20.oo ja torstai 28.7. klo 20.oo. Melotaan vaihtelevilla järvikohteilla. Retkien kokonaiskesto 2-3 tuntia, hieman kohteesta johtuen. Taukoa laavulla/tulipaikalla omin eväin. Tulet tehdään metsäpalovaroitus huomioiden. Retkelle osallistuminen ei vaadi suurempaa kajakkimelontakokemusta, ovat vaativuudeltaan helppoja. Ryhmäkoko max 7 hlöä, eli paikkoja rajoitetusti, alarajaa ei ole. Myös näiden retkien hinta on sama kuin muissakin opastetuissa retkissä. Muutokset melontakalenteriin toki mahdollisia, jo säävarauksenkin puolesta. Tiedustelut p. 040-5452913 Tervetuloa melomaan!

VesiVaeltajien kesäkuun iltamelonnat!

Nyt kesäkuussa illanvirkuille ilta-yömelonnat Ähtärin lähivesillä! Alkaen torstaina 2.6 klo 19.oo, jatkuen seuraavasti: torstai 9.6. klo 20.oo, torstai 16.6. klo 20.oo, sekä keskiviikko 22.6 klo 21.oo Ja vielä tiistaina 28.6. klo 21.oo.
Retkien kokonaiskesto 2-3 tuntia, hieman kohteesta johtuen. Taukoa laavulla/tulipaikalla omin eväin. Retkelle osallistuminen ei vaadi suurempaa kajakkimelontakokemusta. Ryhmäkoko max 7 hlöä, eli paikkoja rajoitetusti, alarajaa ei ole. Muutokset melontakalenteriin toki mahdollisia, jo säävarauksenkin puolesta. Iltamelontoihin pätee myös näiden opastetujen retkien ohjeet! Tiedustelut p. 040-5452913 Tervetuloa melomaan!
 

VesiVaeltajat avoinna!

 

EDIT. 11.5. 2022 Jäät ovat pääosin sulaneet, joten melonta onnistuu lähes joka järvellä! Osin Ähtärinjärveä seilaa vielä isompaa jäätä, mutta eteläosa on myös täysin jäätön!

Vappu 2022 saapui ja sen myötä alkoi jälleen VesiVaeltajien uusi melontakausi! Tänä keväänä on kevät hieman myöhässä jo totutusta aikataulusta suhteessa vesistöjen jäiden lähtöön. Pääosin järvissä on nyt vielä (30.4.) jääpeite, mutta Ähtärinreitin vesistöistä joki-järvi-osuutta on jo reilusti jäistä vapaana. Joten melominen kyllä jo onnistuu! Otsikkokuvakin napattu nyt huhtikuulta.

Alkaneena toukokuuna kajakkien vuokraus toimii kuten aiemmin eli kajakit toimitetaan haluttuun kohteeseen teidän toivomana ajankohtana. Emme ole siis yhteen kohteeseen sidottuna. VesiVaeltajien opastetut iltamelonnat alkavat myöhemmin noin touko-kesäkuun taitteessa. Opastettuja melontaretkiä tehdään nyt toukokuulla toki tilauksesta asiakkaan toivomassa kohteessa!

Joten Tervetuloa melomaan!

P.S. Suomenselän Samoilijoiden iltamelonnat alkavat kesäkuun viikolla 23.

VesiVaeltajat avoinna 1.5.2022

VesiVaeltajien melontakausi 2021 on tullut päätökseen. Iso kiitos asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille menneestä kaudesta! Avaamme vappuna 2022. Kajakkeja voi toki tiedustella ensikesän rientoihin! Ajalle marraskuu-huhtikuu tavoittaa parhaiten sähköpostilla kuten myös WhatsAppilla että tekstiviestillä. Tervetuloa melomaan!

Kaksikko Prijon 490 CL

Kaksikolla melomaan! Prijon CL490 -kaksikon etupaikalle kippariksi nyt myös nuorempi meloja. Melontaliivit löytyy; alk. 30kg. 
Kaksikko soveltuu päiväretkille järvimelontaan. Käytössä kajakki on osoittautunut tukevaksi ja vakaaksi. Varusteena mm. muotoillut istuimet, säädettävät jalkatuet ja reisituet,takalaipio sekä pakkausluukku takana. Kaksikossa on myös peräsin. Peräsin onkin kajakeissa se herkin osa rikkoontumaan, joka tuleekin ehdottomasti nostaa vedestä rannan lähestyessä. Ilman peräsintä kaksikolla melominen saattaa mennä haastavaksi. Kaksikkoa vuokrataan ensisijaisesti 3 tunnin – 2 vrk ajoiksi. Tervetuloa melomaan!