Uutiset

yö

Elokuun melontatapahtumia!

Elokuun aloittaa heti sunnuntai-iltana 2.8. klo 21.oo sekä maanantaina 3.8. klo 21.oo opastetut kuutamomelonnat. Retkien kokonaiskesto n. 2-2½ tuntia, hieman kohteesta johtuen. Taukoa laavulla/tulipaikalla omin eväin. Tarvittaessa tehdään tulet! Retkille osallistuminen ei vaadi suurenpaa melontakokemusta.  Tervetuloa! p. 040-5452913

Perjantaina 28.8. Ylävesien Yö  Vol. 3 – tapahtuma! Ylävesien Yössä erilaisia kulttuurin ja liikunnan pop up -tapahtumia ja -esityksiä ympäri Ähtäriä. VesiVaeltajat myös mukana viime vuotiseen tapaan kajakkien pop-up-vuokrauksen merkeissä Kunnan/Sahanrannassa!  – VesiVaeltajat paikalla klo 17-20 – vuokra 5 €/ 30min./ kajakki. Hinta sis. kajakin, mela, melontaliivit, aukkopeite sekä opastuksen maissa välineiden käyttöön. Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla!

Myynnissä myös “VesiVaeltajat” -postikortteja sekä “Melonnan perusteet” -opaskirjasia. Tervetuloa! p. 040-5452913

Elokuun lopulla tulossa myös Suomen Luonnon Päivä 29.8. Luvassa pieniä melontaretkiä viime vuotiseen tapaan Iso Koirajärvellä! Aikataulut varmistuvat myöhemmin.

Kaksikko Prijon CL 490

Kaksikolla melomaan! Prijon CL490 -kaksikon etupaikalle kippariksi nyt myös nuorempi meloja. Melontaliivit löytyy; alk. 30kg. 
Kaksikko soveltuu päiväretkille järvimelontaan. Käytössä kajakki on osoittautunut tukevaksi ja vakaaksi. Varusteena mm. muotoillut istuimet, säädettävät jalkatuet ja reisituet,takalaipio sekä pakkausluukku takana. Kaksikossa on myös peräsin. Peräsin onkin kajakeissa se herkin osa rikkoontumaan, joka tuleekin ehdottomasti nostaa vedestä rannan lähestyessä. Ilman peräsintä kaksikolla melominen saattaa mennä haastavaksi. Kaksikkoa vuokrataan ensisijaisesti 3 tunnin – 2 vrk ajoiksi. Tervetuloa melomaan! 

VesiVaeltajien heinäkuun iltamelonnat sekä Visit Ähtäri-verkkokaupan melontaretket!

Myös heinäkuulla illanvirkuille iltamelonnat! Alkaen maanantaina 6.7. klo 20.oo jatkuen seuraavasti; torstai 9.7. klo 20.oo, tiistai 14.7. klo 20.oo, tiistai 21.7. klo 19.oo ja torstai 30.7. klo 20.oo. Melotaan vaihtelevilla järvikohteilla. Retkien kokonaiskesto 2-3 tuntia, hieman kohteesta johtuen. Taukoa laavulla/tulipaikalla omin eväin. Tulet tehdään metsäpalovaroitus huomioiden. Retkelle osallistuminen ei vaadi suurempaa kajakkimelontakokemusta. Ryhmäkoko max 7 hlöä, eli paikkoja rajoitetusti, alarajaa ei ole. Myös näiden retkien hinta on sama kuin muissakin opastetuissa retkissä. Muutokset melontakalenteriin toki mahdollisia, jo säävarauksenkin puolesta. Tiedustelut p. 040-5452913 Tervetuloa melomaan!

Huom! Ja edelleen VesiVaeltajien iltamelontoja myös myynnissä Visit Ähtäri -verkkokaupassa! Näitä retkiä melotaan koko kesän ajan ( myös heinä-elokuussa) keskiviikkoisin. Melontakohteena on Hankavesi-järvi. Myös näistä retkistä voi ennen ostopäätöksen tekoa kysyä lisää. p.040-5452913 Tervetuloa!

Kesäkuun ilta-yömelonnat pienryhmille sekä Visit Ähtäri -verkkokaupan melontaretket!

Nyt kesäkuussa illanvirkuille ilta-yömelonnat Ähtärin lähivesillä! Alkaen maanantaina 1.6 klo 18.oo, jatkuen seuraavasti: torstai 4.6. klo 18.oo, tiistai 9.6. klo 21.oo, torstai 11.6. klo 21.oo, tiistai 16.6. klo 21.oo, torstaina 18.6. klo 21.oo sekä tiistai 23.6 klo 21.oo sekä vielä torstaina 25.6. klo 21.oo. Ja vielä tiistaina 30.6. klo 20.oo. Retkien kokonaiskesto 2-3 tuntia, hieman kohteesta johtuen. Taukoa laavulla/tulipaikalla omin eväin. Retkelle osallistuminen ei vaadi suurempaa kajakkimelontakokemusta. Ryhmäkoko max 7 hlöä, eli paikkoja rajoitetusti, alarajaa ei ole. Myös näiden retkien hinta on sama kuin muissakin opastetuissa retkissä. Muutokset melontakalenteriin toki mahdollisia, jo säävarauksenkin puolesta. Tiedustelut p. 040-5452913 Tervetuloa melomaan!

VesiVaeltajien iltamelontoja nyt myös myynnissä Visit Ähtäri -verkkokaupassa! Näitä retkiä melotaan koko kesän ajan keskiviikkoisin. Melontakohteena on Hankavesi-järvi. Myös näistä retkistä voi ennen ostopäätöksen tekoa kysyä lisää. p.040-5452913

 

Vesillä on väljää – VesiVaeltajat avoinna!

Melontakausi 2020 on alkanut! Vuokraamme kajakkeja sekä järjestämme opastettuja retkiä 24/7 nyt vapusta syyskuun loppuun. Lokakuussa olemme avoinna tuttuun tapaan perjantai – sunnuntai. Kesäkuusta alkaen on luvassa myös ilta- sekä yömelontoja aiempien vuosien tapaan.

Tämänhetkinen normaalista poikkeva tilanne vaikuttaa VesiVaeltajien toimintaan sen verran, että perinteisiä toukokuun “iltamelontoja” ei tämän hetken (30.4.) tilanteen mukaan nyt kuitenkaan järjestetä, vaikka VesiVaeltajien toiminta-alueen kunnissa virustilanne on ollut rauhallinen. Nämä iltamelonnat ovat olleet ns. avoimia retkiä, joille on voinut osallistua keskenään vieraita melojia. Mutta huom! Opastettuja retkiä tehdään tilauksesta keskenään tuttujen melojien kesken, max 7 hengen ryhmiin saakka. Kustannukseltaan nämä tilauksesta melottavat retket eivät poikkea “iltamelontojen” hinnoista.

Kajakkien vuokraus toimii normaalisti nyt heti vapusta alkaen. Kajakit ym. varusteet pestään/puhdistetaan joka käytön jälkeen, kuten menneinä vuosinakin on tehty. Ohessa vielä lainaus THL:n sivuilta “Pintojen osuus viruksen leviämisessä ei nykytiedon mukaan ole merkittävä. Koronavirukset ovat rakenteeltaan sellaisia, että ne eivät säily tartuttavina pinnoilla pitkään, etenkään vaihtelevissa lämpötiloissa. Pintojen, elintarvikkeiden tai tavaroiden välityksellä tapahtuvia tartuntoja ei ole toistaiseksi havaittu.”

Joten ei muuta kuin; Tervetuloa melomaan! p. 040-5452913

 

Melontakausi 2019 on päättynyt!

ISO KIITOS asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille päättyneestä melontakaudesta! Mennyt kausi oli jo VesiVaeltajien yhdestoista, kahdestoista kolkuttelee jo hyvinkin pian ovella!

Avaamme vappuna 2020. Kajakkeja voi varata läpi talven ensikesän rientoihin. Parhainten tavoittaa sähköpostilla, lomakkeella, tekstiviestillä sekä WhatsUpilla. Tervetuloa melomaan! p.040-5452913

Syksy saapui, jo vaihtui lokakuu – melontakausi jatkuu !

Nyt lokakuussa VesiVaeltajat avoinna pe-su klo 9-21. Toki viikolla voi kajakkeja viikonlopuille varata joko lomakkeella tai puhelimitse, jolloin parhainten tavoittaa klo 18-21 välisenä aikana, ma – to sekä klo 9-21 pe -su.

*** *** *** *** *** 

Kesä vaihtui syksyksi, mutta otsikko sen jo myös kertoi. Melontakausi ei suinkaan ole ohitse, kajakkeja vuokrataan sekä opastettuja melontaretkiä tehdään, asiakkaiden toiveiden mukaisesti! VesiVaeltajat avoinna syyskuussa joka päivä klo 9-21. Tervetuloa melomaan!