Uutiset

Kesäkuun iltamelonnat sekä VisitÄhtäri verkkokaupan melontaretket – jatkoa seuraa!

Nyt kesäkuussa illanvirkuille ilta-yömelonnat Ähtärin lähivesillä! Alkaen tiistaina 1.6 klo 19.oo jatkuen seuraavasti: torstai 3.6. klo 19.oo, keskiviikko 9.6. klo 20.oo, keskiviikko 16.6. klo 20.oo, sekä tiistai 22.6 klo 21.oo Ja vielä tiistaina 29.6. klo 21.oo. Retkien kokonaiskesto 2-3 tuntia, hieman kohteesta johtuen. Taukoa laavulla/tulipaikalla omin eväin. Retkelle osallistuminen ei vaadi suurempaa kajakkimelontakokemusta. Ryhmäkoko max 7 hlöä, eli paikkoja rajoitetusti, alarajaa ei ole. Näiden melontojen lähtöaikoja voidaan toki tarvittessa säätää asiakkaan toiveen mukaan, mikäli retkelle lähtijät ovat keskenään samaa seuruetta. Muutokset melontakalenteriin aina mahdollisia, jo säävarauksenkin puolesta. Tiedustelut p. 040-5452913 Tervetuloa melomaan!

*****     *****     *****

VesiVaeltajien iltamelontoja myös myynnissä Visit Ähtäri -verkkokaupassa! Näitä retkiä melotaan 10.6. alkaen koko kesän ajan, myös heinä-elokuulla. Nämä iltamelonnat nyt keskiviikkoisin! (Viimeinen verkkokaupasta ostettavissa oleva melonta 11.8.) Melontakohteena on Hankavesi-järvi. Myös näistä retkistä voi ennen ostopäätöksen tekoa kysyä lisää. p.040-5452913 Tervetuloa!

 

 

 

VesiVaeltajat avoinna – melontakausi 2021 on alkanut!

Otsikko jo sen kertoi! Vappu saapui ja sen myötä VesiVaeltajien 13. melontakausi alkoi! Nyt alkaneena toukokuuna kajakkien vuokraus toimii kuten aiemmin eli kajakit toimitetaan haluttuun kohteeseen teidän toivomana ajankohtana, emme ole siis yhteen kohteeseen sidottuna. VesiVaeltajien iltamelonnat alkavat myöhemmin touko-kesäkuun taitteessa. Opastettuja melontaretkiä tehdään nyt toukokuulla toki tilauksesta.

Ja sitten muutama sana siitä edelleen ajankohtaisesta aiheesta. Viimeisen vuoden aikana vaivannut virustilanne on ollut toimialueemme kunnissa myös viime aikoina rauhallinen. Kuten jo menneenä kautena, melontavälineet puhdistetaan joka käytön jälkeen. Ohessa lainaus THL:n sivuilta koskien ko. viruksen tartuntakykyä pinnoilta: Koronavirukset ovat kuitenkin rakenteeltaan sellaisia, että ne eivät säily tartuttavina pinnoilla pitkään. Arkielämässä viruksen tartuttamiskykyyn ja säilyvyyteen pinnoilla vaikuttavat mm. lämpötila, ilman kosteus, ilmanvaihto ja pinnan materiaalit. Elintarvikkeiden tai tavaroiden välityksellä tapahtuvia tartuntoja ei ole toistaiseksi havaittu. Pintojen osuus viruksen leviämisessä ei nykytiedon mukaan ole merkittävä. (30.4.2021) Luonnollisesti seuraamme tilannetta.

Ulkona meillä on hyvä ilmanvaihto ja kuten ennenkin, vesillä on väljää, joten Tervetuloa melomaan!

P.S. Suomenselän Samoilijoiden iltamelonnat alkavat viikolla 21.

 

 

 

Melontakausi 2020 on päättynyt!

ISO KIITOS asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille päättyneestä melontakaudesta! Avaamme vappuna 2021.
 
Kajakkeja voi toki varata läpi talven ensikesän rientoihin. Parhainten tavoittaa marras- huhtikuulla sähköpostilla, testiviestillä sekä WhatsUpilla. Tervetuloa melomaan! p.040-5452913

Syksy saapui, jo vaihtui lokakuu – kajakkimelonta jatkuu…

Nyt lokakuulla VesiVaeltajat avoinna perjantai – sunnuntai 1.11. saakka!

Jo tuttuun tapaan: VesiVaeltajat avoinna syyskuussa joka päivä klo 9-21. Huom! Viikolla 40 (28.9. – 4.10.) olemme vielä avoinna joka päivä!

Sekä nyt alkavana syyskuun jokaisen lauantaina, alkaen 5.9. klo 16.oo VesiVaeltajien ruskamelonnat Hankavesi-järvellä. Säiden salliessa melomme Hankasaaren ympäri. Lähtöpaikka on saunaravintola Kiulun välittömästä läheisyydessä. Retken jälkeen ehdit loistavasti nauttia Kiulun sauna- sekä ravintolatarjonnasta! Melontaretkelle osallistuminen ei vaadi suurempaa kajakkimelontakokemusta. Ryhmäkoko max 7 hlöä, eli paikkoja rajoitetusti, alarajaa ei ole. Myös näiden retkien hinta on sama kuin muissakin opastetuissa retkissä. Säävaraus. Tiedustelut p. 040-5452913 Tervetuloa melomaan!

P.S. Ja mikäli Ouluvedellä mielit meloa, ethän unohda Vanha Pappila Hetkeä!

Kaksikko Prijon CL 490

Kaksikolla melomaan! Prijon CL490 -kaksikon etupaikalle kippariksi nyt myös nuorempi meloja. Melontaliivit löytyy; alk. 30kg. 
Kaksikko soveltuu päiväretkille järvimelontaan. Käytössä kajakki on osoittautunut tukevaksi ja vakaaksi. Varusteena mm. muotoillut istuimet, säädettävät jalkatuet ja reisituet,takalaipio sekä pakkausluukku takana. Kaksikossa on myös peräsin. Peräsin onkin kajakeissa se herkin osa rikkoontumaan, joka tuleekin ehdottomasti nostaa vedestä rannan lähestyessä. Ilman peräsintä kaksikolla melominen saattaa mennä haastavaksi. Kaksikkoa vuokrataan ensisijaisesti 3 tunnin – 2 vrk ajoiksi. Tervetuloa melomaan! 

Elokuun melontatapahtumia!

Perjantaina 28.8. Ylävesien Yö  Vol. 3 – tapahtuma! Ylävesien Yössä erilaisia kulttuurin ja liikunnan pop up -tapahtumia ja -esityksiä ympäri Ähtäriä. VesiVaeltajat myös mukana viime vuotiseen tapaan kajakkien pop-up-vuokrauksen merkeissä Kunnan/Sahanrannassa!  – VesiVaeltajat paikalla klo 17-20 – vuokra 5 €/ 30min./ kajakki. Hinta sis. kajakin, mela, melontaliivit, aukkopeite sekä opastuksen maissa välineiden käyttöön. Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla!

Myynnissä myös “VesiVaeltajat” -postikortteja sekä “Melonnan perusteet” -opaskirjasia. Tervetuloa! p. 040-5452913

Elokuun lopulla Suomen Luonnon päivä 29.8. Arpaisilla! VesiVaeltajien osalta melontaretkiä Iso Koirajärvellä. Päivän aikana retket klo 11.oo, klo 13.oo ja klo 14.3o, kesto n. 90 min. Retken hinta 33 e/ hlö sis. kajakin ja melan lisäksi aukkopeite, melontaliivi sekä opastus maissa että vesillä. Retket melotaan Rainbow Oasis- kajakeilla. Paikkoja rajoitetusti, ennakkoilmoittautuminen välttämätön. Säävaraus. Tervetuloa viettämään Suomen Luonnon päivää! p. 040-5452913

*****     *****     *****

Elokuulla myös VesiVaeltajien iltamelontoja! Jatkuen tiistaina 18.8. klo 18.oo seuraava torstaina 20.8. klo 18.oo sekä keskiviikkona 26.8. klo 18.oo.  Melotaan vaihtelevilla järvikohteilla. Retkien kokonaiskesto 2-3 tuntia, hieman kohteesta johtuen. Taukoa laavulla/tulipaikalla omin eväin. Tulet tehdään metsäpalovaroitus huomioiden. Retkelle osallistuminen ei vaadi suurempaa kajakkimelontakokemusta. Ryhmäkoko max 7 hlöä, eli paikkoja rajoitetusti, alarajaa ei ole. Myös näiden retkien hinta on sama kuin muissakin opastetuissa retkissä. Muutokset melontakalenteriin toki mahdollisia, jo säävarauksenkin puolesta. Tiedustelut p. 040-5452913 Tervetuloa melomaan!

Elokuun aloittaa heti sunnuntai-iltana 2.8. klo 21.oo sekä maanantaina 3.8. klo 21.oo opastetut kuutamomelonnat. Retkien kokonaiskesto n. 2-2½ tuntia, hieman kohteesta johtuen. Taukoa laavulla/tulipaikalla omin eväin. Tarvittaessa tehdään tulet! Retkille osallistuminen ei vaadi suurenpaa melontakokemusta.  Tervetuloa! p. 040-5452913

 

VesiVaeltajien heinäkuun iltamelonnat sekä Visit Ähtäri-verkkokaupan melontaretket!

Myös heinäkuulla illanvirkuille iltamelonnat! Alkaen maanantaina 6.7. klo 20.oo jatkuen seuraavasti; torstai 9.7. klo 20.oo, tiistai 14.7. klo 20.oo, tiistai 21.7. klo 19.oo ja torstai 30.7. klo 20.oo. Melotaan vaihtelevilla järvikohteilla. Retkien kokonaiskesto 2-3 tuntia, hieman kohteesta johtuen. Taukoa laavulla/tulipaikalla omin eväin. Tulet tehdään metsäpalovaroitus huomioiden. Retkelle osallistuminen ei vaadi suurempaa kajakkimelontakokemusta. Ryhmäkoko max 7 hlöä, eli paikkoja rajoitetusti, alarajaa ei ole. Myös näiden retkien hinta on sama kuin muissakin opastetuissa retkissä. Muutokset melontakalenteriin toki mahdollisia, jo säävarauksenkin puolesta. Tiedustelut p. 040-5452913 Tervetuloa melomaan!

Huom! Ja edelleen VesiVaeltajien iltamelontoja myös myynnissä Visit Ähtäri -verkkokaupassa! Näitä retkiä melotaan koko kesän ajan ( myös heinä-elokuussa) keskiviikkoisin. Melontakohteena on Hankavesi-järvi. Myös näistä retkistä voi ennen ostopäätöksen tekoa kysyä lisää. p.040-5452913 Tervetuloa!